Gemeentelijke Muziekschool
Jaap Prinsen

Korte Zijlweg 9B
2051 BD Overveen

023 527 74 70 (tussen 13:00 & 17:00)

muziekschool@bloemendaal.nl

Facebook | Instagram

Inschrijven Muziekles
Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen!

Samen muziek maken 🎵🎸🎷🎤🎹🥁 Leer een instrument spelen of zingen!

Geef je op voor het tweede orkestproject

Het jaar wordt opgedeeld in vier projecten. Elk project bestaat uit negen repetities van een uur. De tiende keer is (als dit Corona technisch mogelijk is) een presentatie. Op deze manier kunnen we makkelijk schakelen. We gaan beginnen met twee orkesten: een orkest voor leerlingen die op de basisschool zitten, een orkest voor kinderen die op de middelbare school zitten. Iedereen die twee jaar les heeft gehad mag meedoen, waar nodig zullen we aparte partijen schrijven. Overleg vooral even met je docent.

Doel van de orkesten is goed leren samenspelen, veel spelen en lol hebben aan samenspelen. Het repertoire zal veelzijdig zijn, niemand zal zich hoeven te vervelen.

De orkesten repeteren dit tweede orkestproject op de vrijdagen, vanaf 4 december

16.00 uur tot 17.00 uur basisschoolleerlingen

17.15 uur tot 18.15 uur middelbare schoolleerlingen

De kosten zijn €50 per project voor leerlingen woonachtig in de gemeente Bloemendaal, €62,50 voor leerlingen van buiten de gemeente.

Het tweede orkestproject zal starten op vrijdag 4 december. Dit project zal onder leiding staan van Gijs Kramers. We hebben het grote geluk dat Gijs, normaal gesproken woonachtig in Londen, voor een jaar terug is in Nederland. Hij is altviolist van het Ruysdaelkwartet, speelt in Philharmonia London, geeft altvioolles aan het conservatorium van Rotterdam en is een veel gevraagd dirigent. Hij heeft bijzondere affiniteit met kinderen en heeft veel projecten met professionele musici en orkesten en jeugdige spelers geleid. U kunt hem even bekijken op www.gijskramers.net.

Geef je nu

op en speel 14 september mee in een echt orkest.

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Gerelateerde items


Bekijk al het nieuws

Muziekschool weer open vanaf woensdag 19 mei

De voorwaarden zijn: Alleen docenten en leerlingen mogen de muziekschool betreden, de publieke functie...

Lees meer