Gemeentelijke Muziekschool
Jaap Prinsen

Korte Zijlweg 9B
2051 BD Overveen

0235277470 (tussen 13:00 & 17:00)

muziekschool@bloemendaal.nl

Inschrijven Muziekles
Direct aanmelden

Samen muziek maken. Wil je een instrument leren spelen, leren zingen?

Orkestproject voor de middelbare scholieren

Het jaar wordt opgedeeld in vier projecten. Elk project bestaat uit negen repetities van een uur. De tiende keer is (als dit Corona technisch mogelijk is) een presentatie. Op deze manier kunnen we makkelijk schakelen.

Doel van de orkesten is goed leren samenspelen, veel spelen en lol hebben aan samenspelen. Het repertoire zal veelzijdig zijn, niemand zal zich hoeven te vervelen.

Het orkest repeteert op maandag van 17.15 uur tot 18.15 uur.

 

De kosten zijn €50 per project voor leerlingen woonachtig in de gemeente Bloemendaal, €62,50 voor leerlingen van buiten de gemeente.

 

Het eerste project zal beginnen op maandag 14 september, de presentatie zal plaatsvinden in de week van 16 november. Dit project zal onder leiding staan van Gijs Kramers. We hebben het grote geluk dat Gijs, normaal gesproken woonachtig in Londen, voor een jaar terug is in Nederland. Hij is altviolist van het Ruysdaelkwartet, speelt in Philharmonia London, geeft altvioolles aan het conservatorium van Rotterdam en is een veel gevraagd dirigent. Hij heeft bijzondere affiniteit met kinderen en heeft veel projecten met professionele musici en orkesten en jeugdige spelers geleid. U kunt hem even bekijken op www.gijskramers.net.