Gemeentelijke Muziekschool
Jaap Prinsen

Korte Zijlweg 9B
2051 BD Overveen

023 527 74 70 (tussen 13:00 & 17:00)

muziekschool@bloemendaal.nl

Facebook | Instagram

Inschrijven Muziekles
Direct aanmelden voor seizoen 22/23

Samen muziek maken. Wil je een instrument leren spelen, leren zingen?

Shana Bossmann

Shana speelt allerlei instrumenten: gitaar, trompet en synthesizers. Daarbij zingt ze ook graag en schrijft zelfs haar eigen liedjes. Maar het aller-allerliefst speelt toch vooral de piano.

“Op de piano ben je in je eentje een hele band. Je kan een baslijn spelen, de akkoorden in het midden en de melodie erboven op. En dan kan je er zelfs nog bij zingen als je wilt! Het is soms flink oefenen, maar dat het niet makkelijk is vind ik juist leuk.”

De geboren Amsterdamse (met roots in Overveen) gaf haar eerste pianoles in 2018 aan haar buurmeisje op de Julianalaan. Sindsdien is ze werkzaam als muziekdocent! Ze werkte 7 jaar bij PI op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag: een muzikaal programma voor kleuters die vanuit het zingen hun instrument leren bespelen. Daarnaast gaf ze nog allerlei soorten muziekles (aan soms wel 500 kinderen tegelijk!) voor het Fort van der Verbeelding en de stichting ACCU.

Shana speelt en produceert haar eigen muziek, componeert voor films, podcasts en luisterboeken en speelt bij de band Luwten met wie ze door heel Europa optreedt.

Nieuwsgierig? Hier kun je haar horen: @shanasaywhat en @luwten

Lessen

Shana Bossmann geeft de volgende lessen

Les van Shana Bossmann meld je aan!

Aanmelden