Gemeentelijke Muziekschool
Jaap Prinsen

Korte Zijlweg 9B
2051 BD Overveen

023 527 74 70 (tussen 13:00 & 17:00)

muziekschool@bloemendaal.nl

Facebook | Instagram

Inschrijven Muziekles
Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen!

Samen muziek maken 🎵🎸🎷🎤🎹🥁 Leer een instrument spelen of zingen!

Sem van de Crommert

Mijn naam is Sem, 29 jaar en wonend in Haarlem.

Op mijn negende speelde ik mijn eerste noten op een keyboard in de lessen van Peter Stam. Een paar jaar later speelde ik in verschillende bands (pop/rock, zowel covers als eigen werk). Hier haalde ik zoveel plezier uit waarna ik het muziek maken nooit meer heb losgelaten.

Tijdens mijn studie aan de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam heb ik mezelf verder ontwikkeld als muzikant waarbij de focus niet alleen lag op het bespelen van het instrument, maar ook songwriting, muziekproductie en het ontwikkelen van een eigen identiteit en sound waren voor mij erg belangijk.

Ondertussen geef ik al meer dan 10 jaar met veel plezier les. In de lessen wil ik mijn leerlingen een goede basis mee geven. Het lezen van noten, akkoorden en muziektheorie komt allemaal aan bod. Op deze manier worden mijn leerlingen niet alleen goed op het instrument, maar wil ik ze graag ontwikkelen tot een complete muzikant. Daarnaast wil ik ze alle mogelijkheden op het instrument laten zien. Denk hierbij aan het spelen van popsongs, maar ook klassiek, jazz/blues en andere muziekstijlen. Op deze manier kan de leerling er zelf achter komen waar de meeste plezier uit wordt gehaald.

Ik geef les op maandag en dinsdag.

Lessen

Sem van de Crommert geeft de volgende lessen

Les van Sem van de Crommert meld je aan!

Aanmelden