Gemeentelijke Muziekschool
Jaap Prinsen

Korte Zijlweg 9B
2051 BD Overveen

023 527 74 70 (tussen 13:00 & 17:00)

muziekschool@bloemendaal.nl

Facebook | Instagram

Inschrijven Muziekles
Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen!

Samen muziek maken 🎵🎸🎷🎤🎹🥁 Leer een instrument spelen of zingen!

Eva Maria Schuster

Mijn familie heeft altijd al met veel plezier en enthousiasme met zijn allen muziek gemaakt. Zo heb ik al van kinds af aan het plezier van samenspelen geleerd. Mijn moeder gaf thuis blokfluitles aan kinderen uit mijn dorp en dirigeerde ook het dorpskoor. 
Muziek maken vind ik een prachtige toevoeging aan het (gezins-) leven en ik nodig daarom ook altijd ouders, broertjes en zusjes uit om mee te komen spelen in mijn lessen. Bij mijn voorspeelavonden hebben we meestal aan het einde een ensemble waar de ouders meespelen, vaak met grotere blokfluiten zoals de tenorblokfluit of basblokfluit, en ik begeleid vaak op de piano. Dat is altijd een groot feest! 
Ik heb in Duitsland aan de “Musikhochschule Köln” gestudeerd, o.a. ook op afdelingen in Aachen en Wuppertal. Belangrijke leraren daar waren André Sebald en Manfredo Zimmermann. In Maastricht studeerde ik aan het conservatorium bij Philippe Benoit. 
Ik heb in vele verschillende orkesten in Duitsland en Nederland gespeeld en veel kamermuziek gemaakt en dat blijf ik natuurlijk doen.

 

Eva-Maria Schuster, docente blokfluit

Lessen

Eva Maria Schuster geeft de volgende lessen

Les van Eva Maria Schuster meld je aan!

Aanmelden