Gemeentelijke Muziekschool
Jaap Prinsen

Korte Zijlweg 9B
2051 BD Overveen

023 527 74 70 (tussen 13:00 & 17:00)

muziekschool@bloemendaal.nl

Facebook | Instagram

Inschrijven Muziekles
Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen!

Samen muziek maken 🎵🎸🎷🎤🎹🥁 Leer een instrument spelen of zingen!

Cengiz Gurses

“Ik word er heel blij van wanneer een leerling plezier heeft in mijn lessen”

Hallo allemaal! Mijn naam is Cengiz en de Piano is een van mijn grootste passies.

Ik kom uit Istanbul en geef lessen in Nederland sinds 2003.

Na mijn Bachelor Piano en Viool op MSU staats conservatorium in Istanbul verhuisde ik naar Rotterdam bij Codarts om mijn studies verder te zetten. Mijn masterstudie altviool heb ik op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht gedaan in 2007. En sinds 2010 woon ik in Haarlem.

Ik vind lesgeven erg leuk. Voornamelijk werk ik meer met kinderen en jongeren maar ook met volwassenen. De lessen zijn voor iedereen anders en uniek. Ik heb een goed luisterend oor en ik ben altijd geduldig.

Ik gebruik vaste piano methodes voor de beginners en de kinderen. Na de kennismaking pas ik me aan hoe we verder gaan. Motivatie, plezier en de wensen van de leerling zijn voor mij de belangrijkste punten. Ik bied daarom voldoende keuzes aan de (jonge) beginners om op een leuke manier te beginnen.

Ik bespreek regelmatig met de ouders om kinderen thuis te motiveren met oefenen zodat ze daar beter zelf kunnen leren en plezier hebben in het muziek maken.

Voor de gevorderde en volwassene leerlingen kijk ik eerst wat haar/zijn niveau is. Daarna bepalen we samen wat we kunnen leren spelen.

Mijn aanbod is breed: diverse methodes en losse liedjes/piano boeken van klassiek tot jazz/swing, pop, musical en filmmuziek, etc.

Los van de lessen stimuleer ik de kinderen regelmatig voor de voorspeelmiddag/avonden om de motivatie te verhogen. Het is voor de jonge leerlingen en hun ouders belangrijk zodat ze hun speel niveau kunnen horen en zien.

Ik geef ook les op de Hillegomse Muziekschool en het Klooster te Woerden zowel Piano als Viool. Wellicht tot ziens.

Ik geef pianolessen op de donderdag.

Lessen

Cengiz Gurses geeft de volgende lessen

Les van Cengiz Gurses meld je aan!

Aanmelden