Gemeentelijke Muziekschool
Jaap Prinsen

Korte Zijlweg 9B
2051 BD Overveen

023 527 74 70 (tussen 13:00 & 17:00)

muziekschool@bloemendaal.nl

Facebook | Instagram

Inschrijven Muziekles
Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen!

Samen muziek maken 🎵🎸🎷🎤🎹🥁 Leer een instrument spelen of zingen!

Berteke Keijzer

 

 

Berteke Keijzer studeerde piano aan het Arnhems conservatorium bij Marjès Bénoist, het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Danièlle Déchènne en het Utrechts Conservatorium bij Alexander Warenberg. Ze gaf pianoles op een aantal muziekscholen, was pianodocent in het  onderwijsprogramma PI vanuit het Koninklijk Conservatorium – een tweejarig muziekprogramma voor kleuters waar de auditieve ervaring de basis is voor het leerproces- en vanaf 2014 geeft ze les op de Bloemendaalse muziekschool. Met de violiste Suzanne Huynen vormt ze een duo.

Wanneer je op les komt kies je voor een instrument met onbegrensde mogelijkheden en een immens repertoire; zo´n beetje alle componisten door de tijd heen en van nu schreven muziek voor de piano, muziek die over zoveel eeuwen nog mee zal gaan.

Je kunt al piano spelen als je nog niet zoveel speeluren hebt gemaakt. Als je wel al lang speelt blijf je nieuwe aspecten ontdekken en leren. Je grenzen kun je blijven verleggen. De lessen ontstaan door wisselwerking. Iedereen leert anders en brengt andere kennis en speelervaring mee. Alle leeftijden (vanaf een jaar of 5) zijn welkom. De beginner, de muziekliefhebber die naar het conservatorium of de klas voor jong talent wil of de herintreder met speelervaring van jaren geleden.

Je motivatie, doorzettingsvermogen en liefde voor muziek zijn het belangrijkst. Zeker is dat iedere les weer anders zal zijn en dat je veel zult leren.

Lessen

Berteke Keijzer geeft de volgende lessen

Les van Berteke Keijzer meld je aan!

Aanmelden