Gemeentelijke Muziekschool
Jaap Prinsen

Korte Zijlweg 9B
2051 BD Overveen

023 527 74 70 (tussen 13:00 & 17:00)

muziekschool@bloemendaal.nl

Facebook | Instagram

Inschrijven Muziekles
Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen!

Samen muziek maken 🎵🎸🎷🎤🎹🥁 Leer een instrument spelen of zingen!

4 t/m 7 maart

Inspiratieweek maart 2024

Niets verbindt en inspireert zo als samen muziekmaken en dat is precies wat we deze week gaan doen!

Het gaat als volgt: Alle reguliere lessen vervallen. In plaats daarvan gaan de docenten met alle leerlingen op zoek naar de grote gemene deler die alle instrumenten verbindt: ritme. Elke dag zijn er twee lessen: een les om 16.00 uur, een les om 17.30 uur gegeven door Alberto de Souza, Braziliaans slagwerker. Alberto is een van de meest charismatische slagwerkers van Nederland en heeft enorme ervaring met het spelen met grote groepen. Hij zal met een batterij aan slagwerk de school gaan overnemen en alle kinderen én volwassenen meenemen op een muzikale ritmereis. De lessen duren 45 minuten. Niet alleen de leerlingen (kinderen én volwassenen) zijn uitgenodigd; ook de broertjes en zusjes, kinderen van de volwassen leerlingen, ouders en grootouders, oppassers: iedereen is welkom om dit samen te beleven. Doel is los te komen van het eigen instrument en SAMEN een muzikale ervaring te hebben.

Iedere leerling kan komen op zijn eigen lesdag, dan is de eigen docent aanwezig bij de lessen van Alberto. Maar als het even niet uitkomt is het ook uitstekend om op een andere dag te komen. De leerlingen van de vrijdag en zaterdag wordt gevraagd een keuze te maken uit een van de lessen op de doordeweekse dag.

In de ochtend zullen de docenten bijscholing krijgen van onder anderen Imre Kruijs, Han Spanjaard, Wiesje Miedema en Jantine Veenstra.

De docenten zullen u ook helpen herinneren, maar het kan bij dezen in de agenda: 4 t/m 7 maart muziekles ofwel om 16.00 uur ofwel om 17.30 uur.

Wij kijken enorm uit naar dit project en hopen iedereen te zien in de week van 4 maart!

agenda

Gerelateerde items


Bekijk al het nieuws

Open Huis

8 juni 2024 | Muziekschool

OPEN HUIS tussen 13 en 15 uur, kom alle instrumenten uitproberen!

8 juni 2024

Muziekschoolfeest

23 juni 2024 | Muziekschool

Een feestelijk festival in en rondom de muziekschool, met feestelijke activiteiten, verschillende optredens en...

23 juni 2024